top of page

Charlene: schrijft

Ik schreef een verhaal!

Het heet Werkelijk onwerkelijk en is verschenen in de bundel Kanteling

Groene bladeren

Kanteling Verhalenbundel 

 

IMG_20210626_170059.jpg

Elk verhaal heeft een crisis. Dit is het keerpunt – de kanteling - het punt waarop de hoofdpersoon iets leert, onder ogen ziet, iets loslaat of verliest – om daarna iets nieuws terug te vinden in zichzelf. Deze kanteling is het thema van de tien verhalen uit deze bundel, geschreven door tien verschillende schrijvers.

 

Het zijn eigenzinnige, autonome verhalen waarin hoogte- en dieptepunten, autobiografie en fictie elkaar soepel afwisselen in doorleefde, beeldende en soms bloedstollende scenes. De diverse stijlen, de geheel eigen aanpak van iedere schrijver en de wijze waarop de hoofdpersonen uiteindelijk hun weg weten te vinden maken deze bundel tot een onverwacht en inspirerend leesavontuur.

Hier lees je een recensie door De Leesclub van Alles

Online boekpresentatie

Boekverkoop

Vind je het interessant en wil je het boek graag bij mij bestellen? Dat kan hier. Dan ben je ook meteen aangemeld voor mijn nieuwsbrief (uitschrijven kan altijd). De prijs van het boek is €20. Je betaalt met een Tikkie of we verzinnen iets anders. En als het mogelijk is, breng ik hem persoonlijk langs!

De afgelopen maanden hebben ik en  9 andere schrijvers hard gewerkt om de verhalen uit ons hoofd en lijf op papier te krijgen. Op 26 juni konden we de bundel, die tot zo'n 300 pagina's is gegroeid voor het eerst in onze handen houden. Dat hebben we gevierd met een 

online boekpresentatie

 

IMG-20210626-WA0005.jpg

Ik zong daar ook nog een liedje:

Je kijkt hem hier helemaal terug.

En als je niet veel tijd hebt: ik ben vanaf ongeveer de 29ste minuut aan het woord. 

bottom of page